sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Viikko odottelua jäljellä

Viikon päästä me ollaan ajamassa pennun kanssa kotiin! Tuntuu vieläkin epärealistiselta, että tässä sitä nyt ollaan. Tämä viikonloppu on mennyt siivotessa ja kämpän pentuystävälliseksi tekemisessä. Portit on asennettu, vikat ostokset tehty (ruoka, kupit, hihna+panta). Blogi on ollut hiljainen, mutta ainut syy siihen on se, että mulla ei enää ennen pennun tuloa ole mistä kirjoittaa. Blogin tarkoitushan on kertoa elämästä pennun kanssa, ja siihen me päästään ensi viikolla!

Islanninlammaskoira on seurallinen ja niillä ilmenee helposti eroahdistusta, joten meillä yksinoloharjoitteluun on tarkotus panostaa täysillä. Nova tulee siis sunnuntaina, ja minulla on koulusta maanantai vapaana jotta päästään tutustumaan kunnolla. Kuitenkin tarkoitus on, että käyn viemässä roskia ja hakemassa postia yms. jotta pentu tottuu heti olemaan yksinkin. Tiistaina äiti jää kotiin aamulla, mutta päivällä tulee pari tuntia yksinoloa kunnes pääsen tulemaan yhden jälkeen kotiin koulusta. 

Meillä on Novalle tavaraa ostettuna aivan järkyttävästi. Ainakin leluja riittää vaikka ne suolistettaisiinkin liukuhihnana. Voisin ensi viikolla kuvailla mielestäni tärkeimpiä tavaroita ja laittaa sen postauksen vielä ennen pennun tuloa. Sitten alkaakin pentuarki ja postauksia tulee enemmän.

Pentuystävällinen talo, kaikilla on varmaan omat mielipiteet mitä se tarkoittaa. Meillä se tarkoittaa kaiken ylimääräisen lattialta kaappeihin siirtelyä, tavaroiden lajittelua pois pennun näkyviltä ja arvoesineiden piilottelua. Portit meillä on keittiön ovella ja portaissa. Yksin ollessaan pennulla on keittiö ja pyykkihuone. Keittiössä on kevythäkki jossa saa olla rauhassa. 
Kun joku on kotona, porttia pidetään auki jotta pennulla on alakerta käytössä. En tiedä, meneekö tämä näin silloin kun ihmisiä ei ole alakerrassa, koska vahinkojen välttäminen olisi silloin vaikeaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!