lauantai 23. huhtikuuta 2016

Ensimmäinen viikko

Heips!

Huomenna on sunnuntai, eli neiti on ollut meillä jo viikon! Aika on hurahtanut ihan älyttömän nopeasti, ongelmia meillä ei paljoa ole ollut ja Nova on muutenkin erittäin kiltti pentu.
Päivittäin harjoitellaan yksinoloa, ja se on alkanut sujua jo huomattavasti paremmin!
Vahinkoja sisälle sattuu  päivittäin, kaikista rasittavinta on, kun on kenkiä laittamassa niin pissit tulee suoraan naaman eteen matolle...

Viikolla Nova on ollut yksin 1-3h kerrallaan, ensi viikolla on taas pidempiä yksinoloja.
Yöllä joku on aina nukkunut alakerrassa, ei tosin enää lähellä, vaan lähinnä jotta pääsee ulos helposti. Ruoka maistuu ja koulutus on aloitettu. Katsekontaktissa ja nimen opettelussa mulla on Novan kanssa vielä mietintää että mitenköhän ne menikään...

Puhelimella kuvia on tullut otettua enemmän kuin kameralla, se kun sattuu olemaan aina kädessä :D
Kuvat on otettu iphone 5s:llä, mutta osa on tallennettu snapchat:sta ja sen takia laatu on rakeinen. Näitten puhelinkuvien jälkeen tuolla on vielä järkkärillä otettuja kuvia.


Ekan yön aamulla siirryttiin nukkumaan liiankin kuninkaallisina...



Päiväunilla


Novaa haettaessa jäljellä oli enää Novan yksi veli (vas.) ja sisko (oik.)




Teen erillisiä "listapostauksia" asioista ja äänistä joita ollaan nähty ja tutkittu. Tässä on joitain kuvia viikon varrelta, joita järkkärillä on tullut otettua. Oltiin keskiviikkona juoksemassa isolla alueella ja sitten ollaan menty hihnalenkkejä ja tutkittu metsää. Järjestelmäkamerana mulla on Canon EOS 550D.












kukkuu!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!