perjantai 29. huhtikuuta 2016

Pentutreffit + kuulumiset

 Hjeips!

Tänään oli pentutreffit! Nova sai kuluttaa energiaansa ihan kunnolla, vaikka yhden pennun kanssa tuli ihan uusi puoli esiin ja riitapukarithan näistä tuli... Kotiin lähdettiin sitten hampaanjälki reidessä, mutta eipä neiti näyttänyt sitä edes huomanneen. Diiva.
Tosiaan paikalla oli kleinspliz, labbis-sakemanni ja corgi Novan lisäksi. Kuvia ei saanut ollenkaan, piti kokoajan vahtia näitä kun juoksivat innoissaan ympäri lemmikkikauppaa.

Pari päivää sitten Nova tapasi myös mun hoitokoiran, samojedin jota oon kohta kolme vuotta hoitanut ja lenkittänyt. Ennen tapaamistahan nämä huutivat pihan puolelta toisilleen ja Nova pelkäsi sammaria. No, leikkiessähän ne olivat kuin ekaa kertaa nähneet ja nyt ovat sitten kavereita :)

Nuo pentutreffit on joka viikon perjantai, pitää kattoa mennäänkö ensiviikolla.
Äiti kävi myös pentukoululla juttelemassa ja sinne yritetään nyt päästä kuhan saadaan ryhmä kasaan. On tuon ipanan kasvatus senverran vaikeeta, että pentukoulu vois olla ihan hyvä juttu...

Tällä viikolla Novan näykkiminen (joka kielletään heti) on muuttunut jo ihan kunnolla puremiseksi ja hitto se sattuu! Samoin, kuin tavaroitten tuhoaminen on ihan sika kiva juttu, saa nähdä onko meillä viikon päästä enää yhtä Novan lempparinojatuolia, ovea ja keittiön seinää. Että silleen.

Jotain kuvia taas menneeltä viikolta puhelimesta.

KASVU
Nova 4,1kg //29.4.2016  (9,5vko)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!