tiistai 19. huhtikuuta 2016

Ensimmäiset päivät

Heipsan!

Pari päivää pennunomistajana jo takana. Tänään on siis tiistai, ja sunnuntai-iltana kotiuduttiin. Kaiken kaikkiaan meillä on sujunut loistavasti.

Sunnuntaina kotiin tullessa ja pissit tehtyä mentiin tutustumaan sisälle ensimmäistä kertaa. Aika lailla suoraan mentiin keittiöön, jossa sitten päästettiin pois pannasta ja hihnasta. Nova rauhoittui hienosti ja sai ruoan. Tosi paljon saa kyllä rampata näin pienen pennun kanssa pihalla, ja hyvin ollaan vahingoiltakin vältytty. Sunnuntaina sisälle ei sattunut ollenkaan vahinkoja.

Maanantaina olin pois koulusta, ja herättiin noin 6:30. Yöllä käytiin 3-4 välillä ulkona. Nukuin tämän yön keittiössä, mutta suurimman osan yöstä Nova nukkui hienosti häkissä. Ruoan saatuaan Nova käytettiin ulkona pariin kertaan, sitten leikittiin ja nukuttiin. Suht sama rutiini toistuu parin tunnin välein, ulkoilu, leikki, ulkoilu ja noin tunnin unet. Unien pituuskin vaihtelee, jos toiset unet kestää 40min, niin seuraavat kestää reilusti yli tunnin. Maanantaina tutustuttiin myös naksuttimeen ja kokeiltiin jo istumisen opettelua! Reilustihan me vielä vain leikitään, ja kodin perussääntöjä opetellaan vasta. Maanantaina tuli kahdet pissit sisälle vahingossa.

Tiistai yön minä nukuin keittiön portin toisella puolella, niin että Nova nukkui itse keittiössä, mutta olin kuitenkin lähellä. Aamuyöllä meinasi hermo toisella palaa, mutta hienosti rauhoittui uudestaan nukkumaan. Pissillä Nova kävi noin 5 aikaan. Aamusta ei pienelle enää meinannut uni maistua, mutta hyvin sinne 6:40 asti loppujen lopuksi nukutti. Taas sama rutiini kuin maanantaina, vaikkakin vähän enemmän järjestelmällisesti, koska kouluun ja töihin piti lähteä. Koulua tänään mulla oli vain 9-13, ja äiti oli 12 asti kotona. Yksinoloharjoituksetkin ovat alkaneet suht hyvin, Nova käyttää kyllä ääntä ja ulvoo jopa huomiota hakien. Kuitenkaan, huomiota se ei saa ja keittiöön ei mennä jos kuuluu ääntä.

Järkkäriä on pitänyt kaivaa jo monta kertaa käsiin kuvien toivossa, mutta ei. Hakumatkan video oli kuvattu digikameralla ja laatu on sen mukainen. Loppuun piti laittaa kuvia puhelimesta edes, mutta ei tämä kone taas tee yhteistyötä.. Laittelen sitten erikseen postauksen kuvia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!