sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Mitä meille kuuluu?

Kesäloma on hujahtanut tähän mennessä todella kovaa vauhtia, ja tästä se vasta kiihtyykin.
Lähden ensi viikolla ajelemaan ympäri Suomea ja sen jälkeen menen rippileirille. Novasta olen siis erossa yli kaksi viikkoa, ja tällä ajalla on esimerkiksi islanninlammaskoirien erityisnäyttely, johon Nova osallistuu.

Nova kasvoi kovaa vauhtia, mutta nyt kasvu tuntuu olevan hidastunut. Neiti on ensi tiistaina 5 kuukauden ikäinen, ihan hurjaa! Nova kuuntelee ja on innoissaan kaikesta uudesta, sellainen se on ollut aivan ekoista päivistä asti. 

Oikeastaan mikään ei ole kesällä muuttunut, Nova on alkanut pidättämään pissit ja kakat, se haukkuu kokoajan ja paljon, sekä on mahdoton lenkillä ohitustilanteissa. Muuten se on pieni huomionhakuinen paketti, joka väsyy nopeasti ja toimii hyvin. 

Käytiin kesäkuussa kuvailemassa, ja nämä alla olevat kuvat ovat tulosta sieltä, Kuvat eksyvät tänne vasta nyt, kun prinsessa tuhosi koneen laturin, muistikortti jäi äidille ja olen ollut iskällä.

Vietin 15-v syntymäpäiväjuhlat kesäkuussa ja juhannusajan olemme olleetkin mökillä, siellä ei ollut kameraa eikä kannettavaa mukana, joten sekin oltiin hiljaiselossa.

Rokotukset saatiin myös, kesäkussa, ja nyt ollaan päästy ekaa kertaa koirapuistoonkin!
Nyt annan kuvien kertoa enemmän ja kirjoittelen taas "pian"!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!