perjantai 12. tammikuuta 2018

Mitä meillä syödään?

Moi! Keksimpäs kertoa teille vähän Novan nykyisestä ruokavaliosta, kun olen sen vatsaongelmistakin tänne juttua jakanut.

Mitä meillä syödään?

Tätä mulle kehuttiin ja ajattelin sitten kokeilla. Onneksi kokeilin, sillä tämä oikeasti on meillä toiminut ja hintakaan ei päätä todellakaan huimaa. Novalle kokeiltiin oikeasti montaa merkkiä eläinkaupasta ja eläinlääkärillä, mutta tästä olen varmaan tyytyväisin. Nappulat maistuu, eivätkä aiheuta ongelmia. Tämä on ensimmäinen nappula, johon ollaan eläinlääkäriruoan ja eliminaatiodieetin jälkeen päästy. 10kg koiralle tätä suositellaan noin 120g päivässä.

Ruoan seassa Nova saa 1tl/pvä Nutrolinin Iho&Turkki-öljyä.

Nameissakin viljattomuus on ehdoton vaatimus, samoin tuotteen sisältämät lihat, vain kalkkunaa, tonnikalaa, lohta tai kanaa. Koska me treenataan todella paljon vielä ohituksia ja muita sellaisia, on namit tosi isossa osassa arkea. Sen takia nappulaakin Nova saa tällä hetkellä hieman alle suosituksen, koska se on steriloinnin jälkeen herkkä lihoamaan.

Meni kauan, ennenkuin edes tajusin etsiä meille "Dental Sticksiä". Tutkin kauppojen hyllyjä ja löysin nämä kai toisena testiin. En muista, mitkä edelliset oli, mutta niistä ei ollut kyllä paljon pureskeltavaksi. Näitä saa kolmessa eri koossa (small, medium, large) ja ovat sopivia hammasharjoja :D.

Näiden lisäksi käytetään juustoa ja piimää ruokinnassa ja palkitsemisessa, sekä joskus kananmunaa (Novan suuri herkku).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!