keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Joulukalenteri #21

 BLOGEJA 

13. päivä kyselin teiltä blogilinkkejä. Lueskelin niitä nyt kunnolla ja päätin kirjoittaa minun lempiasioista linkatuista blogeista. ASIAT OVAT KUITENKIN VAIN MINUN MIELIPITEITÄNI.
Jokaisen blogin linkki ja osa bannerista on kaikkien kirjoituksien lopussa. Kuvat ovat siis heidän bannereista, eikä millään tavalla minun omiani.

AMAZING AUSTRALIAN

Heti ensimmäisenä kiinnitin huomiota kivaan ja yksinkertaiseen ulkonäköön. Blogin väreinä toimii valkoinen ja pinkki, ja värit on sovitettu blogiin todella hyvin.

Lempijuttu blogissa on ihan ehdottomasti sivu pennun kasvusta. Kuvia on viikoilta 8-30 ja kasvun näkee todella hienosti. Tätä haaveilin itsekin, mutta jotenkin se kuvaaminen jäi aina.

FAR AWAY FROM NEW YORK

Hyppäsin aluksi bannerin ohi, kun viimeisin postaus alkoi kiinnostamaan liikaa :D
Banneri tiivistää hyvin muodin ja matkailun. 

Postaukset on kivan pitkiä ja niitä oli mukava lukea.

PAIMENKOIRA MAYA

Tätä blogia olen lukenut alusta asti, ja rakastan Saaran kirjoitustyyliä. Postauksissa on aina hyvin mietitty idea ja kuvat on ihania.

Erityisesti rakastan banneria ja sen yksinkertaista muotoa. Ihmettelen vieläkin, miten koiran rajat on saatu niin hyvin valkoiselle taustalle...

Lempijuttuni tässä blogissa on siis ehdottomasti ulkonäkö.
KARHEAN VILLAVAA

Tykkään bannerista tosi paljon, kuvat on yhdistetty hyvin.
Kiinnitin huomiota siihen, kuinka paljon blogissa oli kuvia ja videoita. Tämä blogi sopii siis treenijutuista ja muista videoista tykkäävälle erittäin hyvin. JOKERIKORTTI 

Silmään pisti heti erittäin yksinkertainen ulkoasu.
Olin aluksi sitä mieltä, että en itse tykkää tällaisesta mallista blogissa, kun postauksiakin on vaikea hahmottaa tällaisesta arkistomuodosta.

Mutta sitten aloin miettimään, että toisaalta, jos kirjoittaja itse haluaa tällaisen, niin miksi ei. Kirjoitustyyli postauksissa on tosi mukava ja kuvaileva. Kuvat ovat ihan älyttömän hienoja. 

Tykkäsin myös esittelytyylistä, ytimekkäästi mutta silti niin kuvailevasti. 


KIITOS KAIKISTA LINKEISTÄ, JOKAINEN NÄISTÄ BLOGEISTA SAI LUKIJAN.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!