keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Mitä tehdä koiran kanssa jos on tylsää?

Jos aikaa on liikaa, eikä mitään keksi, ja koirakin näyttää olevan tylsyyteen kuolemassa, pitäisi jotain keksiä. Laitan tähän koiran kanssa tehtävää, mutta myös, jos se koira ei olekkaan vielä kotona. Tai edes tulossa.

KOIRAN KANSSA

Jääpalaherkut - Koiralle kelpaa takuulla jäädytetty jääpala, jonka sisältä löytyykin nakkipala, namia tai vaikka maksamakkaraa. Omistajalle kelpaa vaikka jogurttipurkkiin tehty tuoremehujää, tai mehujää josta löytyy hedelmiä ja marjoja! (Laita mehua, lisää mansikoita, vesimelonia, mustikoita ja kiiviä, jäädytä ja nauti!)

Uima-allas takapihalle - Pikkusisaruksen vanha uima-allas, tai pesuvati? Vie se ulos, täytä vedellä ja anna koiran nauttia! Itse voi levittää viereen pyyhkeen ja ottaa aurinkoa, samalla kun koira saa viilentää itseään leikkiessä.

Patikointi metsään - Lähimetsäkin kelpaa, ota kartta ja puhelin mukaan, ja lähde polulle josta et tiedä, minne se vie! Patikkaretki voi kestää tunnin, tai neljä. Pakkaa tarvittaessa vesipulloa mukaan.
MUISTA KIINNIPITOLAKI, mutta esimerkiksi alle 5kk ikäinen pentu saa olla vapaana :)

Agilityä pihalla - Hae kaksi ämpäriä, harjanvarsi ja rakenna koirallesi sopiva este. Sitten koira mukaan, lempiherkku tai lelu ja hyppimään! Tätä voi tehdä lenkilläkin, neuvo koiraa metsässä kiville ja oksien yli, kaupungissa tienvierten kivetyksille, kiville ja penkeille. Koiran kroppa tykkää, kun se pääsee erilaisille tasoille!

Namien etsimistä - Aloittakaa sillä, että koiraa pidetään kiinni ja nami viedään "piiloon" parin metrin päähän. Sitten sanotaan etsi, päästetään irti ja kehutaan namin löytyessä. Nopeasti koira oppii ilman näköyhteyttäkin etsimään nameja nenän avulla.


Temppukoulutusta - Lisää peruskoulutusta, vai mennäänkö jo huvitasolle? Tassu, pyöri, kieri, yläfemma, vie roska, nosta lelu, etsi avaimet, sammuta valot, kumarra, kerjää, kävele kahdella tassulla, tanssi, hyppää, pujottele...

Bussi- tai junaretki - Lähtekää seikkailemaan! Bussilla keskustaan, tai junalla toisessa kaupungissa asuvan kaverin tai sukulaisen luokse! Keskustassa voi käydä koiraystävällisessä kahvilassa, tai hakemassa uuden vesilelun eläinkaupasta!

ILMAN KOIRAA

Treeniä -  Lähde juoksemaan, tai tee seitsemän minuutin pikalihaskunto! Ota uimapuku ja pyöräile rannalle uimaan ja pelaamaan lentopalloa!

Lue koirablogeja - Jeppp, sen olet jo suorittanut ♥

Etsi uusi kirjasarja - Kirjastoon! Jos tykkäät lukea ja olet jotakin 12-25 väliltä, voisin väittää, että Twilight, Outolintu, Harry Potter, Labyrintti, John Greenin kirjat tai Jesse-kultainennoutaja voisi kiinnostaa! Itse en Harry Potteria lue, mutta muut noista on minun ehdottomia suosikkeja.

Lahnaa & Chillaa w/ Netflix - (Tai lainaa ilmaiseksi kirjastosta jonkun sarjan pari tuotantokautta ;))
Mun ehdottomia suosikkeja on The Vampire Diaries, Modern Family, Glee ja Reign. The Carrie Diaries tulee myös perässä. PARAS sarja minun mielestä on ehdottomasti Pretty Little Liars, jonka seuraava tuotantokausi muuten aloittaa ensi viikolla, syntymäpäivänäni ♥
Leffavalikoima ei Netflixissä mun mielestä ole kummoinen, ellei kauhusta pidä, mutta 8 mainitakseni: 10 things I hate about you, Mean Girls, Elämäni seinäruusuna, Lol, Expelled, Marley & me, sleepover ja 22 jump street.

Ota aurinkoa - Ja kuuntele musiikkia! Jos suihkutat tasaisesti vettä päällesi, saatat ruskettua nopeammin! MUISTA AURINKORASVA!

Lakkaa kynnet, kokeile meikki- ja hiustutoriaaleja - Youtubeen!

Tee haasteita - Kaverit tai ilman. 7 seconds challenge, smoothie challenge...Google on kaveri.

Älä tee mitään! - Shorsit ja toppi. Nuku niin pitkään kuin millään jaksat, selaa puhelinta ja piirtele/lue sängyssä. Tai sohvalla. Tai siirry aurinkotuoliin makaamaan.

//jos tykkäsitte tällaisesta, jossa ei välttämättä puhuta vaan kuulumisia, meidän elämää tai edes koira-asiaa, kertokaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!