tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kuulumisia

Hola!

Kesäloma alkoi viime lauantaina, ja enää olisi mulla yksi lukuvuosi peruskoulua! Parina viikkona ei olla Novan kanssa tehty oikeastaan mitään uutta. Ollaan totuteltu lisää häkissä oloa, lisää vapaana menoa ja hihnassa kulkemista, on leikitty kaverin kanssa ja juhlittu pienellä vierasmäärällä yhdet juhlat.

Nova on täysin tottunut elämään meillä, osaa jo arkirytmin ja onkin ollut nyt vähän hämillään, miksi me kouluikäiset ollaan kotona. Neiti nukkuu meidän ollessa poissa tai kotona, yleinsä pienillä tauoilla sen 9-15 ajan, syöden yhden ruoan välissä.

Ensi viikonloppuna ollaan kavereiden ja koiran kanssa mökillä pari yötä, ja siellä se saa taas jatkaa uimaan opettelua ja vapaana olemista enemmän. Tähän mennessä ollaan mökillä oltu vasta yksi yö, sekin teltassa, ja nyt pitäisi nukkua sisällä. 

Nova kokeili mökillä uintia, mutta järvi oli vielä silloin tosi kylmä. Pienemmällä lammella opeteltiin kuitenkin viime viikolla uimaan taas pikkuisen, ja hyvin Nova uskaltaa jo mennä metrin tai kaksi ilman turvallista pohjaa tassujen alla. Hieman takapää meinaa pinnan alla vajota, mutta ainakin pää pysyy pinnalla. Uimaan opettelu on mulle tärkeätä myös siksi, että jos se joskus tipahtaa esimerkiksi laiturilta, on sillä refleksi mitä pitäisi tehdä, eikä siitä tulisi kamalia traumoja. 

Blogin puolesta saattaa olla, että tiettyjen reissujen ja sellaisten aikaan tulee kesälomaa blogillekkin.


Noi vikat viikot oli tosi lämpöisiä, ja vikalla viikolla en tainnut kertaakaan käyttää pitkiä housuja.
Hyvää kesää kaikille!


PSST! Kaikki-niin-ihana neiti tuhosi läppärin laturin, joten en tiedä koska saan koneen taas käyttöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!