lauantai 7. toukokuuta 2016

Kuvailua ja valjasostokset

Heip!

Tein tässä tuota edellistä postausta, ja olin laittamassa nämä samaan, mutta tuntui fiksummalta tehdä erilleen... Kommenttiin voi laittaa, onko harvemmin yksi postaus monesta randomista asiasta kivempi, vai jaoteltuna näin.

Käytiin eilen, perjantaina äidin kanssa leffan* jälkeen mustissa ja mirrissä. Eilen mukaan tuli pari luuta pakastimeen, aletaan sellaista tänään kokeilemaan niin saa kovempaa pureskeltavaa. Samalla katsottiin vähän valjaita, kun tarkoitus olisi opettaa Nova myös autossa häkissä olemisen lisäksi takapenkillä vöissä matkustukseen. Pienillekkin reissuille on rasittavaa raahata autoon häkki ja kaikki, joten pelkkien valjaiden pukeminen tuntuu aika kivalta vaihtoehdolta.

Tänään mentiin sitten Novan kanssa valjaat sovittamaan ja ostamaan. Päädyttiin Rukka Form Neon-valjaisiin.  Kävin iltapäivällä metsässä kuvailemassa, ja ihan kivoilta näyttääkin mustalla koiralla. Tää koko on XSS, mutta silti säätövara on 35-55cm muistaakseni. Huono puoli, jonka huomasin, on se että tuo vyötärölenkki liikkuu aika paljon kainaloiden takana, kun autossa esimerkiksi koira kierähtää selälleen tai pyörähtää muuten. Ei ole varsinaisesti kiinni, niin vatsassa vyötäröltä rintalenkkiin kulkeva nauha liikkuu, jos nyt osaan selittää ;D


(ei ole sponsoroitu)

* Käytiin siis leffassa katsomassa Mother's Day-niminen elokuva! Todellakin suosittelen, kiva mennä katsomaan ihan kaveriporukalla tai varsinkin oman äidin kanssa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!