maanantai 23. toukokuuta 2016

Kesäkausi

Mökkisauna? Check.
Lautta järvellä? Check.
Yö teltassa? Check.
Mansikoita ja lettuja? Check.


Lauantai meillä alkoi eläinlääkärireissulla! Nova sai ensimmäisen rokotteen ja odotellessa punnittiin neiti. 5,2kg! Käytiin Eläinklinikka Siilissä, ja minun mielestä oli kiva paikka. Lääkäri tuntui osaavan ainakin nämä asiat hyvin. Illalla lähdettiin ajamaan kohti mökkiä, ja siellä vietettiin yö.

Nova sai olla heti autosta lähtien vapaana, kunnes tajusi, että meillähän on ranta. Tuo on aivan kamala vesipeto (vesikupissa on kiva istua), ja alussa veteen olikin hiekkapohjaan kiva mennä. Eihän neiti kauaa vedessä ollut, mutta kokeilipa kuitenkin.

Yön minä ja Nova nukuimme teltassa. Ensin ei neiti millään rauhoittunut, Nova vinkui ja puri ja kaivoi teltan oviaukkoa kokoajan. Tehtiin pari temppua ja aktivointileluleikkiä ja osasi sitten rauhoittua. Muuten yö meni tosi hienosti, vaikka keskiyöllä kylmä tulikin ja linnut alkoivat pitämään konserttia kolmelta yöllä. Neidille kyllä kelpasi omistajalle kylmän tullessa kaivautua peiton alle kainaloon, kerta kotona ei saa nukkua edes samassa kerroksessa :D Pelastinpa juuri muuten kastemadon neidin miettiessä välipalaksi ottamista... 

Uintia me harjoiteltiin sunnuntaina, eli olin itse rantavedessä mukana ja ohjastin rääpäleen syvemmälle, niin ettei tassut enää osuneetkaan. Nopea kierroshan me tehtiin, korkeintaan minuutti uitiin ja sitten Nova halusi pois. Jäässä neiti oli, mutta lämmiteltiin sitten vilttien sisällä ja pian oli taas menossa takaisin. Ei vaan päästetty, ihan tyhmä juttu. 

Psst! 24h ilman wifiä/puhelinta on muuten suoritettu, kun lauantaina mökille tullessa tajusin akun loppuvan ja olin jättänyt laturin kotiin. Ei muuten ollut helppoa seuraaviin 27 tuntiin!
Telttaretkikin on suoritettu, mutta niitä kyllä tehdään vielä useita.
Niin, ja pitkään nukuttu aamu! Lauantaina saatiin nukkua kaikki puoli kymmeneen, ja sittenkin ihmiset heräsivät ennen koiraa :o

Mittari heilui tuon 5,15-5,20 väliä, kumpi se nyt sitten oikeasti on...
Mökiltähän noita kuvia ei nyt sitten ole, kameraa kun en ottanut ja puhelin kuoli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!