perjantai 25. maaliskuuta 2016

Bannereita ja ostoksia
Oon vaihdellut blogin ulkonäköä useasti ja nyt tämä alkaa vihdoin olemaan sellainen, josta oikeasti tykkään.

Bannerin tein täällä. En ollut ennen bannereita tehnyt, ja picmonkeyllä saa helposti tehtyä hienojakin bannereita eikä tarvitse mitään maksaa tai rekisteröityä. Kunnolliset ohjeet tällä bannerin tekoon löytyy täältä. Ohjeet on kolmisen vuotta vanhat, mutta picmonkey ei ole niin paljon muuttunut, ettei ohjeita tajuaisi.

Pennun hakemiseen on enää 23 päivää, neiti on ensi tiistaina jo viisi viikkoinen! Tilattiin tällä viikolla zooplussalta 15kg ruokaa, ruoka- ja vesikupit, naksuttimia, ikenien kutiamiseen purulelun, autoon puskurinsuojan, koiran ensiapulaukun, furminatorin ja hammasharjan + tahnan. Tuossa ensiapulaukussa on esimerkiks sideharso, lääkeruisku ja muoviset punkkipihdit, jos joskus tarvitaan yhtäkkiä vaikka autoillessa niin on tommonen mukana. Furminatoria ajattelin käyttää kun pentu on isompi ja karvanlähtöaikana saa sitä pohjavillaa paremmin kerralla pois. Hampaita meillä on tarkoitus harjata ihan pennusta asti että saataisiin ientulehdukset ja hammaskivet pidettyä pois.

FURminator, pitkäkarvaisille ja M-koko. Meidän pennulla ei ole ihan varmaa onko se karva lyhyttä vai pitkää, kun islanninlammaskoiralla se voi olla kumpaa vain, mutta katsotaan nyt.

Puppy Kong-lelu, pehmeämpää mutta kestävää kumia

Blogi on hitaammalla päivityksellä ennen pennun tuloa, paljon mulla on postauksia suunnitteilla, mutta suurinta osaa ei vielä ilman koiraa voi toteuttaa. Pennun tultua päivittelen päiväkirjamaisesti kuulumisia ja arkea. Jos ideoita, mistä voisin ennen koiraa (tai miksei jälkeenkin) kirjoitella, laittakaa kommentteihin tai jonnekkin esittelyssä olevista sosiaalisista medioista viestiä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!