sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Terveysjuttuja

Moi! Lupasin aiemmin tulla kertomaan, miten Novan sterilointi meni ja miten parantuminen on alkanut. Steriloinnista on jo melkein viikko, joten parantumista on tapahtunut jo tosi paljon.
Me pyydettiiin samalla tutkimaan myös polvet ja samassa nukutuksessa otettiin lonkka- ja kyynärkuvat.

Novan aika oli 9.30 aamulla ja polvien tutkimisen jälkeen annettiin heti rauhoittava lääke. Aikaa meni ehkä 10 minuuttia ennen kuin Nova nukkui mun sylissä taju kankaalla. Siinä vaiheessa annettiin koira hoitajalle ja lähdettiin kotiin odottelemaan.

Ennen 12 saatiinkin sitten soitto hoitajalta, että Nova alkaa heräilemään. Perille päästyä maksettiin kulut ja lääkäri näytti röntgenkuvia. Lääkäri sanoi jo siinä vaiheessa, että hyvältä näyttää.
Nova oli sen verran hereillä, että yritti haukahdella ja meidät nähdessään jaksoi vähän päätä nostaa ja heiluttaa häntää.

Kotona neiti nukkuikin oikeastaan koko illan, pari kertaa koitettiin takapihalla käydä asioita kokeilemassa.

Novalla on muovinen kauluri, jota se pitää yöllä ja silloin, kun ei pystytä sitä vahtimaan. Yksin se oli ensimmäisen kerran lauantaina, eli leikkauksesta oli viisi päivää. Haava on alkanut parantumaan tosi hyvin, mutta lyhyet remmilenkit ja portaiden välttäminen saa viel jatkua ainakin viikon. Kipulääkettä sille annettiin lauantaihin asti.

Tuloksista vielä sen verran, että Kennelliitolta tuli vastaus alle 24h aikana: lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja polvet 0/0! Aivan mahtavat tulokset siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!