perjantai 13. lokakuuta 2017

Syksyn kuulumisia

Heips! Tulin taas kuulumisia kirjoittelemaan. En ole kokenut tarpeelliseksi vääntää turhia postauksia, mutta tässä tulee tiivis paketti meidän tekemisistä. Laitan ensin joitakin kuvia meidän syksystä ja kerron sitten varsinaisen syyn, miksi tätä postausta aloin kirjoittelemaan.

Kameraa en ole käteen ottanut kirjaimellisesti viime talven jälkeen. Pitäisi ehkä... Mutta sen takia mulla ei ole taaskaan antaa kuvia parin puhelinkuvan lisäksi.


 Viimeinen kuva on tämän vuoden erikoisnäyttelystä ja kuvan otosta vastaa Räpsyt by Ari & Jonna.
Psst! Jos issikoiden kuvat kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti vilkaista tämä linkki!

Sitten asiaan. Kirjoitin jo aiemmin, että Nova on tarkoitus sterilisoida tänä syksynä (täältä voi kurkata aiemman postauksen). Juoksut Novalla oli heinä-elokuun vaihteessa viimeksi ja nyt voidaan leikata. Varattiin aika vakituiselle eläinlääkäriasemalle, Nova leikataan meidän syysloman alussa ja tällä tavalla saadaan sitten olla potilaan kanssa enemmän kotona. Tästä prosessista tulen tänne varmasti kirjoittamaan, koska koen sen tärkeäksi kohdaksi koiran elämässä ja nämä asiat askarruttaa monia.

Nova tullaan myös kuvaamaan samassa nukutuksessa (lonkat ja kyynärät). Kuvien tuloksia odotan melkein kauhulla, olen luonut itselleni jonkun ihmeellisen pelkokuvan neidin luuston kunnosta.

Tulen parin viikon päästä kertomaan miten meni!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!