lauantai 1. lokakuuta 2016

Agilityä, näyttelyä ja kotitemppuilua.

Taas kuvaton postaus, anteeksi!

Blogin kirjoitus on hieman jäänyt, jos joku on ihmetellyt syytä, niin mulla on nyt ollut kamalasti kokeita, aineita ja työselostuksia tehtävänä. Suurimmasta osasta on nyt selvitty, ja ensi viikon jälkeen pääsen/joudun kahdeksi viikoksi töihin :D Eipä ainakaan ole kokeita. Koitan saada blogiin motin tässä vapaammalla takaisin, ja sen järkkärin raahailtua aina mukaan. Syyslomana reissailen aika paljon, suurimman osan Novan kanssa, joten sieltä yritän saada matskua.

Nyt siihen postauksen varsinaiseen tarkoitukseen: meidän harrastuksiin. 

HARRASTUKSET

Agility, näyttelyt, pentutreffit ja kotona temppuilu 

Agility aloitettiin alussa pentukoulun yhteydessä, jossa treenattiin esimerkiksi putkea paljon. Pentukoulun loppuessa siirryttiin pienen kaveriporukan kanssa agilityyn. Ollaan nyt pari kertaa hallilla käyty, ja olen kyllä tosi ilonen aina harkkojen jälkeen. Viimeksi mentiin lähtöjuttuja, sekä putki - putki - hyppy-rataa. Mennään siis todella pieniä asioita, koska pennuilla ei riitä energia ja kiinnostus vielä kerralla paljoon. Nova nauttii tekemisestä ja on aina menossa.

Näyttelyitä ollaan vasta aloittelemassa. Nova on käynyt hyvällä menestyksellä erikoisnäyttelyssä, ja menossa parin viikon päästä uuteen näyttelyyn. Varsinaisesti kotona ei ole paljon tehty, sosiaalistamiseen olen panostanot. Seisomista on opeteltu vähän, samoin kuin vierellä ravaamista. 
Pentutreffejä pyrimme tekemään kaveriporukalla joka viikko. Käymme yhdessä lenkeillä, tai treenaillaan jossain kentällä. 

Kotona ollaan opeteltu käytännön temppuja, ja joitain huvin vuoksi-juttuja. Nova esimerkiksi osaa antaa tassun, odottaa paikallaan kun heittää lelun ja noutaa sen sitten luvalla takaisin. Nova osaa myös normaalisti luoksetulon, istumisen, makaamisen, autoon menemisen ja ulos tulemisen käskystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!