torstai 25. elokuuta 2016

Nova 6kk

Tiistaina, 23.2.2016 syntyi Ginfaxi's P-pennut. Aika on mennyt ihan järkyttävän nopeasti, nyt kakara on jo puolivuotias ja koska mun on saatava mahdollisimman paljon syitä neidin lellimiseen, tein sille kakunkin, josta teen toisen postauksen tämän jälkeen.

Nova tuli meille huhtikuun 17. päivä, sunnuntaina. Siitäkin aikaa on mennyt jo 4 kuukautta ja 8 päivää! Tuossa ajassa on tapahtunut niin paljon, etten edes tiedä, mitä niistä mainita...

Laskurin mukaan yhteistä aikaa tuosta sunnuntaista on 130 päivää, eli 3120,00 tuntia, eli 11232000 sekuntia. Me ollaan opeteltu nukkumaan yksin, olemaan päivisin yksin, olemaan pissimättä sisälle, olemaan purematta ihmisiä ja leikkimään sallitusti. Ton kakaran kanss yksikään päivä ei ole samanlainen, ja kaikki hetket on ihan ainutlaatuisia.

JOTTA tää koko postaus ei menisi kuitenkaan tällaiseen lässyttämiseen, laittelen pieniä throwback-kuvia ja sitten niitä varsinaisia 6kk-kuvia alle.

2 vkoa vanhana

noin 2kk3kk vanha neiti


24.8.2016 Nova 6kkSuurin osa kuvista näyttää tältä...

 

Näitä kuvia kattoessa en muista, että toi tyttö olis noin pieni ollu koskaan! Muistakseeni hakiessa kasvattajalta Nova oli noin 2,5-3kg, nyt se on 10kg ja kasvanut ihan järkyn nopeasti!

// Mulla ei taas kirjoittamisien suhteen toiminut pää ollenkaan, saattaa kuulostaa tosi tönköltä, anteeksi! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!